Gør konkurrencerne en smule sjovere med medaljer

Det er altid sjovest at konkurrere når der er noget at vinde i sidste ende. I klassisk forstand er det jo metal man dyster om, og det handler om at vinde den fermøse og eftertragtede guldmedalje. Når man bliver ældre, er medaljerne knapt så vigtige, medmindre man er elite sportsudøver, men når man er barn, er det stadig meget vigtigt, at man vinder og gør sig fortjent til en medalje, så man også kan sige at man er den bedste i det man vandt i. Der giver medaljer i alt fra gymnastik turneringer til fodboldkampe, men der gives også af og til medaljer til mindre skolearrangementer, hvor der eksempelvis er temauge i OL. Det det er tilfældes, så bør man ikke spare medaljerne væk, da det kan have stor betydning for børnene og det gør konkurrencerne lidt sjovere når man kan vinde noget i sidste ende.

Se mere her.

Medaljer i prisklasser hvor alle kan være med

det er ingen hemmelighed, at medaljer i dag sjældent bliver lavet af guld, sølv og bronze, medmindre man vinder til OL. Det betyder altså også, at man nemt og hurtigt kan finde nogle medaljer der er i en prisklasse hvor langt de fleste kan være med. Selvom der er mange der deltager, skal man jo ikke have mere end 3 medaljer, eftersom det kun er de tre øverste placeringer der skal have medaljer. Priserne varierer naturligvis efter kvalitet, størrelse, materialer og meget andet, men langt de fleste medaljer er i en prisklasse hvor alle kan være med faktisk kan man nemt finde medaljer i høj kvalitet der koster helt ned mod 5 kroner stykket. Det er altså ikke flere tusinde kroner man skal have op af lommen for at gøre konkurrencerne en hel del sjovere. Hvis man er af den overbevisnings t medaljer skaber en skadelig konkurrence kultur kan man naturligvis også vælge at købe en deltagermedalje til konkurrencen øvrige deltagere. På den måde gør man ikke forskel på børnene og alle får en ting de kan tage med hjem og være stolte af

Skab et minde

medaljer er ikke bare et stykke metal der indikerer at man har vundet. For et barn kan den også skabe et minde, som man kan finde frem senere i livet og mindes den konkurrence man deltog i for mange år siden. Man skaber altså også noget godt at tænke på i barnet gennem det lille stykke metal.

Blogindlæg